Popis
Víno bylo vyrobené metodou řízeného kvašení v nerezových nádobách. Fermentováno spontánně neboli divoce. Původní metoda výroby, kdy se nepoužívá ušlechtilých kmenů kvasinek. Využívají se kvasinky přirozeně se vyskytující ve slupce bobulí. Tento způsob fermentace více reflektuje místo vzniku a podtrhují osobitost našich vín.
Ve vinohradu se chováme tak, aby jsme maximálně eliminovali počet postřiků. K hubení plevelů nepoužíváme herbicidní látky, ale využíváme strojní okopávání plevelů. Což není kolikrát stoprocentní. Musíme poté vyrazit po staru a vzít motyku do ruky a zbytky okopat ručně. Trávu se snažíme sekat v co nejvzdálenějším termínu, aby jsme dali přírodě šanci rozvinout svou flóru. Keře révy provzdušňujeme a osečkujeme ručně. Stejně tak i sběr hroznů na podzim probíhá ručně a díky tomu můžeme nevhodné hrozny nesbírat a tím udržet nejvyšší kvalitu materiálu pro výrobu našich vín.
K výrobě vín nepoužíváme žádné další přídatné látky, kterých je neuvěřitelně mnoho. Vína tímto způsobem můžete dobarvit, zkrášlit chuť a vůni nebo odkyselit, potažmo přisladit. Toto v našich vínech rozhodně nenajdete.
Cuvée SoRi - název vycházi ze dvou odrůd Solaris a Rinot, které víno obsahuje v poměru Sol 40% Rin 60%
Popis: Barva nazlátlá, jiskrná. Ve vůni květinové tóny a po zralých španělských pomerančích. V chuti po citrusech, zralé mandarince klementinka a meruňkách. Vyváženou harmonii tohoto cuveé zajišťuje spojení sladkých ovocných tónů se šťavnatou citrusovou kyselinkou.